Flash News

KRYESORE

Ringjallja e 1968

Ringjallja e 1968

Presidenti francez Emmanuel Macron delegoi 2000 forca të policisë special për shpërndarjen e anarkistëve, duke ju dërguar një sinjal të qartë sindikatave franceze, të cilat kanë bërë thirrje për një sërë grevash kombëtare, me qëllim tërheqjen e Macron nga reformat e ndërmarra. Presidenti Macron po përballet me sfidën e tij më të madhe, teksa grevat dhe protestat sjellin në mendjen e francezëve përplasjen epike të viteve 60, që e shkundi Francën deri në palcë.

Fotografia: AFP News

Të fundit