Flash News

KRYESORE

Shmangni djersitjen pa përdorur produkte kozmetike

Shmangni djersitjen pa përdorur produkte kozmetike

Tashmë kemi hyrë në sezonin e ditëve të nxehta dhe problemet me djersitjen mund të jenë të sikletshme.

Djersitja shpesh shkakton aroma jo të këndshme apo shenja nëpër rrobat që veshim.

Në vend të produkteve kozmetike të ndryshme, të cilat përmbajnë kimikate të dëmshme dhe janë të shtrenjta, mund të bëjmë disa ndryshime në jetën e përditshme që të shmangim djersitjen.

Disa gjëra që duhet të bëni:

Nëse djersini shumë, bëni dush të paktën dy herë në ditë

Aplikoni pudër të bebeve nëpër vendet ku djersini më shumë, pasi të keni përfunduar dushin

Vishni rroba pambuku

Konsumoni sasi të mëdha uji

Ulni sasinë e konsumimit të kafeinës dhe pini çaj bimor.

Të fundit