Soni Malaj do të jetë pjesë e projektit televiziv pas karantinës, në cilin ekran do e shohim?

Ashtu si për shumicën e këngëtarëve – që janë gjithmonë në udhëtime dhe nëpër koncerte – edhe për Sonin, karantina ka shërbyer që jetë më shumë me familjen dhe të shijojë momente më ta.

Por menjëherë pas rikthimit në jetën normale – me rregulla sigurisht – Soni do të rikthehet në ekran me një projekt të ri.

Në një intervistë për “Prive”, Soni ka treguar:

“Përveç projekteve muzikore, kisha diçka shumë interesante, një projekt televiziv, por nuk mund ta them tani, sepse varet edhe se si do shkojë situata, kështu që të shohim kur mund ta sjell për publikun…”