Flash News

KRYESORE

Të rifitoni aftësinë pas pushimit nga puna në kohën e pandemisë globale, trajnim falas nga EMI-CC

Të rifitoni aftësinë pas pushimit nga puna në kohën e

Shumë të rinj - dhe jo vetëm- kanë humbur punën ose kanë pakësim të të ardhurave për shkak të pandemisë së Covid-19. Kjo shprehet qartë edhe në raporte - edhe pse ende jo në mënyrë zyrtare në Shqipëri.

Si rezultat i krizës ekonomike të krijuar nga pandemia, shumë shqiptarë kanë ngelur pa punë, një dëm i konsiderueshëm në fuqinë punëtore si dhe vështirësi të mëdha për ta që të fitojnë jetesën.

Në këto kushte, EMI -CC sjell një mundësi të artë për të gjithë ata që kanë humbur punën dhe duan të kenë një shans për të rifilluar me energji të reja dhe me optimizëm gjithë gjendjen e shkaktuar.

Të hënën, në orën 20:00 do të zhvillohet një trajnim e ndihmë praktike nga ekspertët e Burimeve Njerëzore: FALAS për këdo që ka interes dhe dëshirë.

Më këtë trajnim - i cili do të zhvillohet në ZOOM - do keni mundësinë të rifitoni aftësitë kryesore për t`u punësuar. Konsultë me specialistët më të mirë të Burimeve Njerëzore si dhe atë çka është dhe më e rëndësishmja të krijoni kontaktet e duhura.

Kjo mundësi, do t`ju shërbejë të njiheni ose ri-njiheni me tregun e punës sot.

Nëse jeni gati për një eksperiencë frymëzuese dhe që do ju nxisë të riktheheni me fuqi të reja dhe të përmirësuara në tregun e punës, regjistrohuni në këtë link: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZAvcOyqrTIiG9USP_JLA19oHBXbmMLZYTsQ dhe trajnohu falas nga më të mirët.

Eventi "Anti Korona Times" organizohet nga Elida Motro-Iljazi

 

Ditari politik

Të fundit