“Të shqyrtohet rezultati i zgjedhjeve në Tiranë”, KQZ rrëzon kërkesën e PDIU, miraton tabelën

Vëtm pak më parë përfaqësuesja e PDIU, Mesia Doda kërkoi gjatë mbledhjes së KQZ shqyrtimin e rezultatit të zgjedhjeve në Tiranë.

Por, menjëherë KQZ ka rrëzuar kërkesën e PDIU dhe ka miratuar tabelën e zgjedhjeve në Tiranë duke lënë PDIU-në pa asnjë mandat. Doda pretendon se 50 mijë vota  kanë mbetur të pallogaritura në Tiranë.