Thotë se është nga Londra, Dua Lipa “zhgënjen” fansat shqiptarë

Dua Lipa ka postuar në Instagram një video e cila është pjesë e fushatës promocionale të parfumit të markës YSL, me linjën e Duas që quhet “Libre”. Në vide janë momente nga puna me kolonën zanore që shoqëron reklamën e këtij parfumi dhe nis me fjalinë:

“Përshëndetje! Unë jam Dua Lipa, këngëtare dhe tekst shkruese nga Londra”.

Por kaq është dashur që fansat shqiptarë të komentojnë menjëherë të zhgënjyer pasi Dua është shqiptare e Kosovës. Ndjekësit i kanë shkruar se është ndryshe të jesh nga një vend e ndryshe të rritësh në një vend tjetër.