Video/ “Rama në panik, gardistët kontrollojnë fizikisht gra e fëmijë para mitingut”

Ish-kryeministri Sali Berisha ka publikuar sot një video nga mitingu i mbajtur dje në Korçë nga ana e Partisë Socialiste.

Në këto pamje, shihet qartë se si punonjës të gardës kontrollojnë imtësisht pjesëmarrësit në miting, përfshirë gra e fëmijë.

“Kriza e thellë psikike, paniku dhe terrori kanë bërë që Edvini të urdhërojë kontrollin e imët fizik edhe të grave dhe fëmijëve që shkojnë me detyrim në antimitingjet e tij. Ndiqni videon e qytetarit dixhital!”, shkruan Berisha.