Young Zerka publikon këngën e parë të albumit të ri në bashkëpunim me Niza

Young Zerka ka publikuar këngën e parë të albumit të tij më të ri “EP”. Kënga quhet “You” dhe vjen si bashkëpunim me artistin Niza.

Ky klip është xhiruar në Greqi dhe ka ritme “Afro UK”. Kjo këngë është e para e 5 këngëve që priten të publikohen së shpejti.

Këtë kohë Zerka ka qenë në Greqi ku edhe po xhiron klipet e tjera.