A po lind një tjetër dashuri në ‘Dancing With the Stars’? Stilisti puthet në buzë me balerinen

Ka vetëm dy javë që ka nisur ‘Dancing With the Stars’ dhe konkurentët kanë filluar të prodhojnë lajm që tani. Në provat e spektaklit të kërcimit stilisti Niko Komani është puthur në buzë me balerinën Adel Lami.

Në një nga skenat e kërcimit, pasi Komani mban nga qafa balerinën dhe pas një lëvizje kërcimi, e puth në buzë. Nuk e dimë nëse ky është një pjesë e skenës së kërcimit apo mes dy personazheve po fillon të linde një dashuri.

Nuk është hera e parë që “Dancing With the Stars” prodhon çifte, ku kujtojmë dashurinë që lindi mes Soni Malaj dhe balerinit italian Mirko.