Berisha i ‘kushton’ një video kryetarit të bashkisë Tiranë. Fakte nga të cilat nuk mund të shmanget

Përmes një statusi në rrjetin social Facebook, ish kryeministri i Shqipërisë Sali Berisha ka publikuar një video në të cilin shfaqet ‘dy standardizimi’ i punës së kryetarit të bashkisë Erion Veliaj.

Premtimet që Veliaj ka dhënë dhe çfarë është mbajtur shfaqen në këtë video jo më të gjatë se 2 minuta.