Flash News

Bota

Partia e Punëtorëve të Kurdistanit merr përgjegjësinë për sulmin terrorist në Ankara

Partia e Punëtorëve të Kurdistanit merr

Partia e Punëtorëve të Kurdistanit (PKK) ka marrë përgjegjësinë për sulmin terrorist mëngjesin e sotëm në Ankara, përballë ndërtesës së Ministrisë së Brendshme.

“Një akt sakrifice u krye kundër Ministrisë së Brendshme turke nga një grup i lidhur me Brigadën e të Pavdekshmëve”, shkruan grupi i armatosur për median e lidhur me kurdët ANF.

Partia e Punëtorëve të Kurdistanit merr

PKK është klasifikuar si organizatë terroriste nga Turqia dhe shumë vende perëndimore.

Të fundit