Dërgimi i 30 mjekëve shqiptarë në Itali tërheq vëmendjen e mediave të huaja, disa nga titujt

Një ekip prej 30 mjekësh dhe infermierësh u nisën nga Shqipëria për t’i ardhur në ndihmë homologëve italianë në luftën ndaj pandemisë së COVID-19.

Mjekët do të qëndrojnë një muaj dhe do të paguhen nga qeveria shqiptare.

Lajmi nuk ka kaluar pa rëndësi, madje ka bërë jehonë edhe në mediat e huaja, nga New York Times tek  China.org.

Disa nga titujt e mediave të huaja