Flash News

Ditari i Maxhorancës

Çuçi tregon nëse e ka takuar McGonigal: Hyrje-daljet e ish-zyrtarit? Nuk janë sekret

Çuçi tregon nëse e ka takuar McGonigal: Hyrje-daljet e

Ministri i Brendshëm, Bledi Çuçi, komentoi skandalin ‘McGonigal’, ku përmendet edhe emri i kryeministrit Rama për lidhjet me ish-zyrtarin e FBI-së.

I pyetur nga gazetarët gjatë komunkimit të vendimeve të Këshillit të Ministrave, Cuçi tha se policia ka pasur marrëdhënie me nstitucionin e FBI-së dhe jo me person të veçantë. Çuçi mohoi ta ketë takuar personalisht McGonigal-in.

“Policia ka marrëdhënie me institucionin, me FBI dhe jo persona të caktuar, policia është e asistuar në bazë të një marrëveshje që kemi. Hera e fundit konkrete ka qenë në rastin e sulmit kibernetik, që ne kem pasur ndihmën e FBI. Ka qenë ekspertiza e tyre që kanë identifikuar origjinën e sulmeve kibernetike. Ne marrëdhëniet i kemi me inicionin, emrat e përveçëm i vendos FBI. Nëse doni ta dini, unë personalisht nuk e kam takuar”, tha Çuçi.

Mbi hyrje-daljet e ish-zyrtarit të FBI-së në Shqipëri, Çuçi tha: “Ato duhet të jenë në sistem, nuk ka ndonjë sekret.”

Të fundit