Flash News

Ditari i Opozitës

Berisha publikon listën e 'Aktiv1st-it': Janë 32 prokurorë e qindra policë. Administrata po kthehet në seksion të PS

Berisha publikon listën e 'Aktiv1st-it': Janë 32

Kryetari  i Partisë Demokratike, Sali Berisha ka denoncuar se në aplikacionin “Aktiv1isti”, të përdorur nga qeveria per te rritur aktivitetin ne Facebook, janë të regjistruar edhe 32 prokurorë dhe qindra policë.

Në një intervistë në A2 CNN, Berisha e ka cilësuar këtë si një përpjekje kriminale për të shndërruar administratën publike në një seksion të Partisë Socialiste.

“Pak para minutash me erdhi lista e pafundme e aktivistëve që kanë marrë aplikacionin “Aktiv1isti”. Cilido që lexon këtë liste konstaton se kemi të bëjmë me një përpjekje kriminale për të shndërruar administratën në një seksion të PS.

Kjo listë ka 32 prokurorë, kjo është reforma e Sorosit, kjo listë ka me dhjetëra dhe qindra policë, kjo është policia e Edi Ramës.

Punonjes administrates publike janë te detyruar te regjistrohen ne aplikacionin e partisë socialiste. Skape është drejtqëndrim para partise! Kush do hetoje edi ramen? Te fala Soros-reformes”, tha Berisha.

 

Dokumenta bashkëngjitur

Të fundit