Flash News

Ditari i Opozitës

Demokratët mbledhin firmat për ngritjen e Komisionit Hetimor për skandalin ‘McGonigal’ (emrat)

Demokratët mbledhin firmat për ngritjen e Komisionit Hetimor për

Deputetët e opozitës kanë mbledhur firmat për ngritjen e Komisionit Hetimor Parlamentar për skandalin ‘McGonigal’.

Mbi 35 deputetë kanë mbledhur firmat, duke bërë bashkë të dyja grupimet.

Komisioni hetimor synon të verifikojë “nxitjen, ndikimin, porositjen, përdorimin, përfshirjen përmes premtimit dhe ofrimit të favoreve, rryshfetit apo pasurive publike ndaj agjentit special të FBI-së Charles McGonigal dhe ose agjentë të tjerë të përfshirë për përfitime politike të kryeministrit Edi Rama dhe goditjen apo dëmtimin politik të opozitës shqiptare”.

Pjesë e listës janë deputetë si: Gazmend Bardhi, Jorida Tabaku, Lefter Gështenja. Mungon vetëm firma e Enkelejd Alibeajt.

Demokratët mbledhin firmat për ngritjen e Komisionit Hetimor për  Demokratët mbledhin firmat për ngritjen e Komisionit Hetimor për  Demokratët mbledhin firmat për ngritjen e Komisionit Hetimor për

Të fundit