Flash News

Ditari i Opozitës

Denoncimi i Berishës: McGonigal ka drekuar jo vetëm me Taulant Ballën, por dhe me gjykatës

Denoncimi i Berishës: McGonigal ka drekuar jo vetëm me Taulant

Sali Berisha ka mbledhur grupin demokrat për të diskutuar lidhur me situatën në vend. Ai ka dolur sërish për skandalin McGonigal. Berisha ka denoncuar se jo vetëm Edi Rama, por edhe kreu i grupit socialist Taulant Balla apo njerëz të drejtësisë kanë drekuar me ish-agjentin e FBI-së.

“Kjo aferë është një aferë e tmerrshme për të cilën normalisht duhet të fliste drejtësia, por ajo është nën kontrollin e plotë të partisë së krimit, drejtësia është këtu nën kthetrat e Edi Ramës.

Dje, deputeti Bardhi dërgoi padi. Përgjigja ishte zhvejkiane: na sill aktpadinë.

Nuk mjaftojnë për SKAP-in e partisë e gjithë kjo mori e pafundme e të dhënave të shtypit botëror dhe shqiptar, por duhet të gjejë Gaz Bardhi aktpadinë, që ta lexojë SKAP-i i partisë.

Drejtësia është pjesë e kësaj dosje, pasi McGonigal drekonte dhe darkonte jo vetëm me politikanë të inkriminuar si Taulant Balla, por edhe me gjykatës, prokurorë, merrej edhe me veting, ku të dëshironte Edi Rama”, tha Berisha.

Të fundit