Flash News

Ditari i Opozitës

Nga Tabaku, Gjekmarkaj, Açka/ PD ndan grupet e punës për protestën e 7 korrikut, mes tyre edhe deputetët 'asnjanës'

Nga Tabaku, Gjekmarkaj, Açka/ PD ndan grupet e punës për

Kryesia e Partisë Demokratike ka hartuar platformën organizative për protestën e 7 korrikut.

Sipas Zëdhënëses së PD, Floriana Garo në një deklaratë për shtyp, është bërë gjithashtu edhe miratimi i grupeve të punës, në nivel qarku dhe dege, pas propozimeve të ardhura dhe të diskutuara në mbledhje.

Vlen për të theksuar se pjesë e ekipeve organizative për protestën kombëtare janë edhe deputetë që më parë nuk kanë qenë pjesë e grupit të kryedemokratit Sali Berisha si Jorida Tabaku, Agron Gjekmarkaj, Flutura Açka, Oriola Pampuri, etj.

Lista e grupeve të punës vijon si më poshtë, duke filluar me degët e qarkut Tiranë dhe pastaj 11 qarqet e tjera të vendit:


 

Dokumenta bashkëngjitur

Të fundit