Flash News

Ditari i Opozitës

"Ulja e çmimit të naftës", Meta: Pas dy vitesh, Kuvendi merr në shqyrtim propozimin tonë

"Ulja e çmimit të naftës", Meta: Pas dy vitesh,

Kryetari i Partisë së Lirisë Ilir Meta, ka bërë me dije se  Komisioni i Ligjeve do të marrë sot në shqyrtim propozimin e Partisë së Lirisë për uljen e çmimit të naftës.

Në një postim në facbook, Meta shkruan se ky shqyrtim vjen dy vjet pas propozimit nga Partia e Lirisë, sipas të cilit i heq dy taksa çmimit të naftës.

Pas rreth 2 vjetësh, sot Komisioni i Ligjeve në Kuvendin e Shqipërisë, merr në shqyrtim propozimin e Partisë së Lirisë për uljen e çmimit të naftës.
Ky propozim i heq dy taksa çmimit të naftës dhe për pasojë ul çmimin e naftës për qytetarët dhe biznesin”, shkruan Meta.

 

 

 

Të fundit