Flash News

Ditari i Opozitës

“Vendi duhet të ketë opozitë të vërtetë”, Berisha nga Elbasani: Koha të sakrifikojmë diçka për vendin

“Vendi duhet të ketë opozitë të

Berisha nga Elbasani: Ne kemi qeveri që mban fjalime cdo ditë. Këtu ekziston një problem me përgjegjësi qytetare. A duhet shitet vota? Sepse jemi në një rrokullisje të vërtetë nëse vëmë interesin kombëtar, kurrë nuk duhet ta bëjmë sepse nuk e ndalojmë dot këtë rrokullisje.

Qytetarët e përgjegjshëm e kanë faktuar, madje kanë sakrifikuar edhe jetën. Është koha të sakrifikojmë diçka për vendin dhe kombin. Gjithçka fillon këtu. Cila është rruga për të ndryshuar? Idealet tona. Ju e ndjetë kur e patë se PD po dilte nga skena dhe e rithemeluat. Në këtë stad ne realizuam atë që të paktë ishin atë që e imagjinonin. Vendi duhet të ketë opozitë të vërtetë, vetëm ajo jep garanci për fitore.

Tani duhet stacion tjetër, duhet të fitojmë cdo zemër, ne nuk blejmë vota e nuk bëjmë presione. Ofrojmë respekt për vendin. Ju ftoj të vazhdojmë këtë betejë në interesin e secilit.  

Të fundit