Flash News

Ditari i Opozitës

Vendoret e 14 majit/ Emrat e kandidatëve të koalicionit “Bashkë Fitojmë” për Këshillat Bashkiakë

Vendoret e 14 majit/ Emrat e kandidatëve të koalicionit

Në mbyllje të afatit për dorëzimin e listave në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, është zbarrdhur edhe lista e kandidatëve të koalicionit “Bashkë Fitojmë” në disa bashki të vendit.

Bëhet fjalë konkretisht për bashkitë: Tiranë, Durrës, Elbasan, Shkodër, Korçë, Peqin, Lezhë, Berat, Fier dhe Vlorë.

Lista e kandidatëve për Këshillin Bashkiak të Tiranës, kryesohet nga mjeku Ilir Alimehmeti, i pasuar nga deputetja e Partisë së Lirisë, Silva Caka. Në lsitë është edhe Tedi Blushi, Flodia Kërpaçi, Adriana Kalaja dhe Dorian Teliti.

Në total koalicioni “Bashkë Fitojmë” ka dorëzuar 62 kandidatë për Këshillin Bashkiak të Tiranë.

Dokumenta bashkëngjitur

Të fundit