Flash News

E-TJERA

Deputetët e opozitës mblidhen në Kryesinë e Kuvendit

Deputetët e opozitës mblidhen në Kryesinë e Kuvendit

Deputetët e opozitës, janë mbledhur sërish sot në Kryesinë e Kuvendit. Të pranishëm në mbledhje janë edhe kryetari i PD-së Sali Berisha, dhe kreu i grupit parlamentar të PD-së Gazmend Bardhi.

Në takimin e sotëm temë kryesore e diskutimit është ngritja e dy kërkesave për Komisionet Parlamentare Hetimore, për çështjen e koncesioneve në shëndetësi dhe për sistemin TIMS, që PS i refuzoi.

Të fundit