Flash News

E-TJERA

Garda merr në ruajtje godinën e SPAK dhe GJKKO

Garda merr në ruajtje godinën e SPAK dhe GJKKO 

Duke filluar nga sot Garda e Republikës merr zyrtarisht në ruajtje Gjykatën e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar (GJKKO) dhe Prokurorisë së Posaçme (SPAK).

Deri tani të dyja insitucionet janë ruajtur nga Policia e Shtetit.

Vendimi është marrë në muajin korrik të vitit të kaluar me firmën e ish-zv.kryeministrit Arben Ahmetaj. Të dyja insitucionet konsiderohen godina të rëndësisë së veçantë.

Të fundit