Flash News

E-TJERA

GJKKO rrëzon ankimimin, ish-sekretarja e ‘Shëndetësisë’ mbetet në burg

GJKKO rrëzon ankimimin, ish-sekretarja e

Ish-sekretarja e Përgjithshme e Ministrisë së Shëndetësisë, Joana Duro do të qëndrojë në burg, pasi Gjykata e Posaçme rrëzoi ankimimin e saj.

Joana Duro ankimoi në GJKKO vendimin e Apelit, që në muajin qershor vendosi ta lerë të arrest me burg, nën akuzën e korrupsionit pasiv.

Ish-sekretarja dhe punonjësja e Ministrisë së Shëndetësisë Laureta Shteto, e arrestuar për të njëjtën vepër panel, kanë mohuar akuzat ndaj tyre dhe kanë deklaruar se nuk ishin në dijeni se në zarfin që morën kishte para.

Të fundit