Flash News

E-TJERA

Këmbimi valutor 1 tetor, me sa shiten dhe blihen monedhat e huaja

Këmbimi valutor 1 tetor, me sa shiten dhe blihen monedhat e huaja

Sot, më 1 tetor 2023, dollari amerikan blihet me 100.1 lekë dhe shitet me 101 lekë.

Monedha evropiane Euro blihet me 105.9 lekë dhe shitet 106.7 lekë.

Paundi britanik blihet me 121.5 lekë dhe shitet me 122.5 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 73.5 lekë, ndërsa në shitje me 74.7 lekë.

Këmbimi valutor 1 tetor, me sa shiten dhe blihen monedhat e huaja

Të fundit