Flash News

E-TJERA

Këmbimi valutor 3 tetor 2023

Këmbimi valutor 3 tetor 2023

Në tabelën e mëposhtme, informohuni me sa blihen dhe shiten monedhat e huaja:

Këmbimi valutor 3 tetor 2023

 

Të fundit