E-TJERA

Lapaj shënjestron politikanët: Numërojnë lekët e korrupsionit në divan para fëmijëve

Lapaj shënjestron politikanët: Numërojnë lekët e

Avokati dhe aktivisti i njohur, Adriatik Lapaj thotë se pa një sistem vlerash nuk mund të ecë shoqëria.

“Këtu një i korruptuar është burrë zotëri, i pandershmi është më i nderuari, vete bën ça i do qejfi me paratë publike dhe trajtohet si burrë dhe zonjë e nderuar,” – u shpreh Lapaj në “Now me Erla Mëhillin”

Sipas tij drejtësia s’mund të bëhet vetëm nga gjyqtarët dhe prokurorët.

“Drejtësia është çështje e shoqërisë, drejtësia është standard i nivelit moral të shoqërisë, drejtësia është që ai prindi të mos numërojë lekë korrupsioni në divan para fëmijëve të tij,” – theksoi Lapaj.

 

Të fundit