Flash News

E-TJERA

Mbyllen aplikimet, tre gjyqtaret që synojnë kreun e ri të Gjykatës Kushtetuese

Mbyllen aplikimet, tre gjyqtaret që synojnë kreun e ri të

Sot ka përfunduar afati i aplikimeve për kreun e ri të Gjykatën Kushtetuese.

Tre prej anëtarëve të Kushtetueses kanë shprehur interes për drejtimin e gjykatës, Fiona Papajorgji, Marjana Semini dhe Holta Zaçaj, kandidatura që janë zyrtarizuar sot nga mbledhja e Gjyqtarëve të Gjykatës Kushtetuese, në kuadër të procedurës së zgjedhjes së Kryetarit.

 Mbledhja e Gjyqtarëve, në bazë të parashikimeve ligjore, ka vendosur të zhvillojë mbledhjen e saj të radhës, në datën 15 shkurt 2023, ora 10:00, për të dëgjuar platformat dhe vizionin e secilës kandidate, për të vijuar më tej me procedurat e votimit për zgjedhjen e Kryetarit të Gjykatës Kushtetuese.

Të fundit