Flash News

E-TJERA

Çmimi i naftës ulet me 3 lekë, sa do të shitet benzina

Çmimi i naftës ulet me 3 lekë, sa do të shitet benzina

Bordi i Transparencës ka ulur sot çmimin e naftës me tre lekë duke e çuar në 197 lekë/litri. Benzina është ulur në 189 lekë/litri, ndërsa gazi do të shitet me 69 lekë/litri. 

"Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit gasoil i standardit SSH EN 590 të jetë jo më shumë se 197 lekë/litri, ndërsa i shitjes me shumicë jo më shumë se 185 lekë/litër.

Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit benzinë e standardit SSH EN të jetë jo më shumë se 189 lekë/litri, ndërsa i shitjes me shumicë jo më shumë se 177 lekë/litër.

Çmimi i shitjes me pakicë i nënproduktit gaz, të jetë 69 lekë/litri me pakicë dhe i shitjes me shumicë 57 lekë/litër për automjetet.

Çmimi i gazoilit për peshkim është vendosur 103 lekë/litër", njofton Bordi.

Të fundit