Flash News

E-TJERA

Moti i ftohtë me temperatura nën zero, UKT thirrje qytetarëve në Tiranë: Masat parandaluese që duhet të merrni

Moti i ftohtë me temperatura nën zero, UKT thirrje qytetarëve

Prej ditësh Tirana është përfshirë nga temperatura të acarta, dhe së fundmi kanë zbritur edhe nën zero.

Në këto kushte, Ujësjellësi i Tiranës ka njoftuar qytetarët të marrin masa për mbrojtjen e sistemit të brendshëm ujësjellës.

UKT i bën thirrje qytetarëve që për çdo problematikë të kontaktojnë në numrin e telefonit 08004488 ose të drejtohen në të gjitha pikat e tij pranë zonave të tyre të banimit.

"Një njoftim i rëndësishëm për qytetarët e Tiranës!! Temperaturat sa vijnë e po ulen çdo ditë e më shumë, ndaj marrja e disa masave parandaluese, na mbron përgjatë çdo vështirësie në familjet tona! 
Ne duam tju japim disa këshilla, se si të kaloni sa më lehtë këto ditë të ftohta dimri! 

UKT sugjeron për mbrojtjen e sistemit të brendshëm të rrjetit ujësjellës dhe ruajten e matësave të ujit, që:
Të tregojmë kujdes dhe kontroll ndaj tubacioneve/instalimeve brenda pronës tuaj, përfshirë këtu edhe ujëmatësit. (Të brendshëm ose të jashtëm), për shkak të kushteve atmosferike! 
Në katet përdhese, ku tubacionet janë më të ekspozuara me ambientin jashtë dhe rrjedhjet janë më potenciale, lutemi të mbuloni apo izoloni ato, për një mbrojtje optimale!  Ne jemi në gatishmërinë tuaj, çdo ditë, në çdo orë! Ju lutem sinjalizohuni për çdo problematikë në numrin tonë 08004488 dhe në "Pikat UKT" pranë zonave tuaja të banimit. Së bashku përgjatë çdo vështirësie", thuhet në njoftim.

Të fundit