Flash News

E-TJERA

Në radhë prej disa orësh, rikthehet normaliteti në pikat kufitare me Maqedoninë e Veriut

Në radhë prej disa orësh, rikthehet normaliteti në pikat

Pas disa orësh bllokim është rikthyer në normalitet kalimi në pikën kufitare të Qafë Thanës dhe në dy pikat e tjera të Tushemishtit dhe të Goricës.

Burime pranë pikës kufitar thonë se pala maqedonase ka filluar të punojë normalisht me sistemin kompjuterik pasditen e sotme. Në këtë mënyrë kalimi i shtetasve shqiptarë dhe të huaj po bëhen normalisht në të dyja anët e kufirit.

Shtetasit shqiptarë u detyruan të presin nga 06:30 e ditës së sotme e deri tani, pasi pala maqedonase kishte probleme me sistemin kompjuterik.

Regjistrimi i shtetasve shqiptarë u bë në mënyrë manual për të shmangur disi ngërçin e krijuar, por jo radhët e gjata.

Të fundit