Flash News

E-TJERA

Nuk ka studentë! Pezullohen dy degë në Universitetin e Korçës

Nuk ka studentë! Pezullohen dy degë në Universitetin e

Teksa prej ditës së djeshme ka nisur viti i ri ademik, 2 programe studimi janë pezulluar në Korçë për shkak se nuk ka pasur asnjë student të regjistruar.

Bëhet fjalë për degët Filozofi – Sociologji dhe Ekonomiks. Këto dy programe nuk kanë pasur asnjë student të regjistruar.

Regjistrimet e reja të studentëve në këtë vit akademik janë ndikuar, sipas ekspertëve, jo vetëm nga lëvizjet demografike, por edhe nga ndryshimet e kërkesave në tregun e punës. Ndërkohë  dy degët më të kërkuara edhe për këtë vit kanë qenë infermieria dhe teknologjia.

Të fundit