Flash News

E-TJERA

Pas dëshmisë së Tafanit, merren masa shtesë për mbrojtjen e prokurores Musabelliu

Pas dëshmisë së Tafanit, merren masa shtesë për

Pas dëshmisë së të penduarit te drejtësisë, Artan Tufani i cili tregoi se në listën e personave që ishin planifikuar të eleminoheshin ishte dhe emri i prokurores Doloreza Musabelliu, drejtuesi i SPAK, Altin Dumani, ka kërkuar masa shtesë për mbrojtjen e saj.

“Si Drejtues i SPAK i kam kërkuar Drejtorit të Përgjithshëm të marrë masa shtesë për mbrojtjen e prokurores dhe familjes së saj. Drejtori i Përgjithshëm është angazhuar në marrjen e masave të nevojshme për mbrojtjen e prokurores. Gjithashtu në cilësinë e Drejtuesit kam njoftuar kryetarin e KLP – së”, apelon ai.

Sipas ndryshimeve me reformën e re në drejtësi, Policia merr menjëherë në mbrojtje prokurorët sapo të kërkohet nga ana e SPAK, megjithatë të hënën pritet të dalë në një deklaratë zyrtare edhe Këshilli i Lartë i Prokurorisë për të njëjtën çështje.

Emri i prokurores është përmend nga i penduari i drejtësisë, Artan Tafani, si person që ishte planifikuar të eliminohej nga Laert Haxhiu dhe grupi i tij për shkak se kishte hetuar dy miqtë e tij, Orges Bilibli dhe Anterio Kaloshi, dhe vetë atë për masakrën e vitit 2017 në Lushnjë.

 

Të fundit