E-TJERA

Provimi i matematikës, gjimnazistët e Tiranës protestë sot te Ministria e Arsimit

Provimi i matematikës, gjimnazistët e Tiranës protestë sot

Maturantët kanë paralajmëruar se do të zhvillojnë një protestë tek Ministria e Arsimit.

Lajmin e ka bërë të ditur Universiteti.info përmes rrjeteve sociale dhe shkak i kësaj proteste mësohet se është provimi i matematikës i zhvilluar paraditen e sotme, që siç janë shprehur maturantët, teza ka qenë tepër e vështirë.

Protesta pritet të zhvillohet pasditen e sotme në orën 18.00.

Të fundit