E-TJERA

"Vrasës demokracie", posterat antiRama mbushin rrugët e Tiranës

"Vrasës demokracie", posterat antiRama mbushin rrugët e
Një mori posterash me mbishkrimin "Vrasës demokracie" janë vendosur në rrugët e Tiranë kundër kryeministrit Rama.

Posterat e vendosur vijnë pas publikimit të skandalit me ish zyrtarin e FBI-së, Charles McGonigal, i cili njihet për lidhjet ngushta me Ramën dhe takimet e fshehta të padeklaruara.

"Vrasës demokracie", posterat antiRama mbushin rrugët e  "Vrasës demokracie", posterat antiRama mbushin rrugët e  "Vrasës demokracie", posterat antiRama mbushin rrugët e

 

"Vrasës demokracie", posterat antiRama mbushin rrugët e  "Vrasës demokracie", posterat antiRama mbushin rrugët e  "Vrasës demokracie", posterat antiRama mbushin rrugët e

"Vrasës demokracie", posterat antiRama mbushin rrugët e  "Vrasës demokracie", posterat antiRama mbushin rrugët e  

"Vrasës demokracie", posterat antiRama mbushin rrugët e

Të fundit