Foto: Pamjet në flakë të helikopterit, zbulohet fjalia e fundit e pilotit

Dita ditës dalin në dritë lajme dhe zbulohen dëshmi për vdekjen e Kobe Bryant dhe të bijës Gianna nga përplasja me helikopter. Manovra e fundit e pilotit Ara Zobayan ka qenë vdekjeprurëse

Ai ka komunikuar me zyrët e trafikut ajror dhe fjalia e tij e fundit ka qenë: “Po ngjitem për të shmangur një re”. Mjegulla i kishte bllokuar pamjen prandan piloti vendosi të ngjitej më sipër.

Zobyan nuk arriti të përcaktonte mirë lartësinë ku ishte dhe për pasojë u përplas në kodër. Të gjithë anëtarët që ishin në bord humbën jetën.