Foto/ Telefonata që nxorri Ramën nga Kuvendi, kush fshihet pas saj?

Kryeministri Edi Rama nuk ka qenë i qetë në seancën e sotme në Kuvend. Një thirrje në telefon bëri që ai të lerë me nxitim seancën për t’u përgjigjur.

Disa fotografi të realizuara nga LSA, tregojnë shefin e qeverisë teksa largohet për të folur diku jashtë Kuvendit, mbase në një ambient të qetë.

Ndërsa në foto të tjera shefi i qeverisë është parë në gjendje jo fort të mirë emocionale, i menduar dhe duke fërkuar sytë.

Ndoshta nga efekti i telefonatës ‘të rëndësishme’, që nuk dihet kush fshihet pas.