Flash News

KRYESORE

“Gjithë kjo gocë dhe s’gjete ndonjë mi”, aktorja e Portokallisë: S’ka ngel laraskë pa bisht; Gazetari: A s’je pak si vonë?

Aktorja e njohur e Portokallisë, Renada Caci tregon në ‘E diell’ se si reagojnë mamaja dhe gratë e lagjes kur bëhet fjalë për martesën.

Gazetarët Edi Manushi dhe Ervin Kurti e pyesin se çfarë po bëhet me jetën e saj private, ndërsa aktorja e njohur thotë se këtë vendim do ta marrë kur të jetë e sigurt për mashkullin që do të ketë në krah.

Aktorja: Gratë e lagjes më qajnë më shumë hallin, por mami shqetësohet më shumë, ua gjithë kjo gocë thonë, edhe aktore, po pse se gjete ndonjë mi?

Gazetari: Po ti pse se gjen ndonjë?

Aktorja: Po s’ka ngel laraskë pa bisht, do më vijë dhe mua bishti

Gazetari: Po ca thua mi Renda se je cikë si vonë?

Aktorja: jam vonë, por tentoj gjithë kohës dhe më pëlqen e pamundura.

Gazetari: të pëlqejnë rastet e vështira?

Aktorja: Sigurisht, të kalojmë pak në seriozitet. Femra duhet të ketë një njeri që të jetë mashkull që femra ta ndjejë veten të ngrohtë dhe të respektuar. Femra ndihet disi e plotësuar në këtë moment.

Ditari politik

Të fundit