Grabitet karburanti në Bilisht, tre persona kërcënojnë rojen dhe marrin xhiron ditore

Një pikë karburanti ka rënë pre e grabitjes në Bilisht. Sipas të dhënave të para, tre persona ende të paidentifikuar kanë kërcënuar fillimisht rojën e karburantit dhe më pas kanë marrë xhiron ditore. Bëhet fjalë për shumën e 160 mijë lekëve dhe 160 eurove.

Policia ka sekuestruar pamjet e filmuara nga kamerat e sigurisë për identifikimin dhe arrestimin e autorëve.