Historia e “qokës prej 1000 euro” në dy dasmat e Bleros dhe të Sinanit

Në një dalje publike pas dasmës në emisionin “Prive”, Blero ka treguar prapaskenat e ceremonisë së dasmës së tij. Një ndër momentet pikante ka qenë pikërisht qoka e Sinan Hoxhës.

Blero është pyetyr se sa lekë ka hedhur Sinani në dasmën e tij dhe ai ka treguar se Sinani ka hedhur 1005 euro.

Pas kësaj fshihet një histori shumë interesante e cila ka nisur disa vite më parë. Në dasmën e parë të Bleros me aktoren Teuta Krasniqi, Sinani ka hedhur si qokë për dasmën e mikut tij, Bleros, 1000 euro.

Pas disa vitesh kur Sinani u martua me Andrrën, Blero ka hehdur 1001 euro.

E ndërsa në dasmën e dytë të Bleros me Afrona Dikën, Sinani e rriti dozën, duke i lënë 1005 euro.