Impeachment-i i Presidentit Trump - E SHPJEGUAR

Historia e akuzave ndaj Presidentit të SHBA-ve, Donald Trump, është e vështirë për tu ndjekur: Ajo ecën me shpejtësi dhe të kuptuarit E fakteve ndryshon siç dëshmojnë dëshmitarët. Ne e kuptojmë këtë.

Për të ndjekur këtë histori të rëndësishme dhe të komplikuar, “Vox” ka bërë një shpjegim të kësaj sage. Ne do ta rinovojmë vazhdimisht për të shpjeguar lajmet shtesë të ditës, aktorët, procesin dhe një kontekst më të gjerë politik.

  • Si nisi gjithçka? Rasti i Ukrainës.

[sp_faq category=”20350″]

  • Procesi i akuzës

[sp_faq category=”20353″]

  • Politikat e hetimit

[sp_faq category=”20352″]