Flash News

KRYESORE

"Kisha kaq shumë frikë, e urreja mënyrën si sillesha", Gashi tregon për periudhën e vështirë të ankthit

"Kisha kaq shumë frikë, e urreja mënyrën si
Reperi me origjinë shqiptare, Gashi, ka treguar për periudhën e vështirë që ka kaluar për shkak të ankthit. Por ka nënvijëzuar që tashmë është më mirë dhe ndihet i bekuar që koncertet e tij janë të mbushura me fansa. “Kisha frikë kaq shumë …. E urreja mënyrën se si veproja kur kisha ankth … më duhet të merrja aq shumë ilaçe për t’u qetësuar …. një nga arsyet për të qenë nervoz ishte frika se njerëzit nuk do shfaqeshin në koncertet e mia … Gjithmonë kam dashur të jem i hapur sepse kam pasur frikë të kem koncertin tim…. Jam i bekuar të them se çdo koncert që kam bërë deri më tani e ka larguar këtë, por mendërisht jam në një vend tjetër unë nuk varem më nga asnjë ilaç tjetër dhe gjithashtu i kam thënë vetes 1 ose 1 milion herë është gjithmonë i njëjti koncert. Jam i bekuar të jem në turin tim dhe të jetë çdo gjë e shitur. Jam në një vend të ndryshëm çdo ditë, disa nga fansat nuk dinë anglisht por dinë çdo tekst të këngëve përmendësh. Është një eksperiencë e bukur”, ka shkruar ai në Instagram.
 
View this post on Instagram
 

I used to be so afraid.... I hated the way I acted when I had aniexty... I would take so much drugs to calm me down.... one of the reasons for me being nervous was being afraid of people not showing up at my shows... I always wanted to be an opener because I was afraid of having my own show.... I am blessed to say every show I’ve done thus far has been packed the fuck out.... but mentally im in a different place I don’t depend on any drug any more and also I’ve told myself 1 or 1 million it’s always the same show. But to get to the point im trying to make is I am blessed to be on my own tour and have shit sold out. It’s been a long time but I’m just glad it happened. I’m in a different country every day some of these fans can’t speak English but they know the songs word for word. It’s a beautiful experience 🙏🏼

A post shared by GASHi (@gashi) on

Të fundit