Flash News

Kosova

Krimineli rus kërcënon Kosovën: Vitin që vjen do të shkojmë në Prizren

Krimineli rus kërcënon Kosovën: Vitin që vjen do tëLideri i lëvizjes “Rilindja ruso-serbe”, Andrej Rodinov ka kërcënuar Kosovën dhe Ukrainën. Në një video të publikuar në mediat sociale, ai  kërcënoi hapur të dyja vendet duke thënë se serbet do të shkojnë në Prizren ndërsa rusët në Kiev.

“Vitin e ardhshëm, rusët në Kiev dhe serbët në Prizren”, paralajmëroi krimineli rus Rodionov.

Rikujtohmë se ai ka kërcënuar më përpara se së bashku me grupin Wagner, “do të shkojnë në Kosovë dhe do të ndihmojnë vëllezërit e tij”.

Të fundit