Flash News

Kosova

Vjosa Osmani zgjidhet Presidente e Kosovës

Vjosa Osmani zgjidhet Presidente e Kosovës

Vjosa Osmani zgjidhet Presidente e Kosovës në raundin e tretë me një shumicë të thjeshtë votash.

Osmani arriti që të marrë 71 vota në raundin e tretë dhe edhe në raundin e dytë kishte 11 fletë votimi të pavlefshme  të cilat kanë bënë që të dështojë zgjedhja e Vjosa Osmanit si Presidente. Në këtë raund, Osmani mori 67 vota.

Edhe pse me kuorum të mjaftueshëm, dy raundet e para nuk mjaftuan që Osmani të merrte 80 votat e nevojshme.

Të fundit