KRYESORE

Protesta e opozitës shqiptare në Kuvend jehonë në mediat e huaja

Protesta e opozitës shqiptare në Kuvend jehonë në mediat e

Protesta e opozitës shqiptare në Kuvend ka bërë jehonë në disa prej medieve më të mëdha në botë.

Rrjeti prestigjioz britanik BBC, media amerikane ‘The Washington Times’, Euronews, Reuters, Corriere.it etj kanë pasqyruar tensionet e regjistruara sot në Kuvendin e Shqipërisë, ku opozita shqiptare ndez tymuese dhe zjarr në Parlament në një përpjekje për të ndaluar votimin e dhomës për buxhetin e 2024-ës.

Më poshtë, janë titujt e disa prej tyre:

Protesta e opozitës shqiptare në Kuvend jehonë në mediat eProtesta e opozitës shqiptare në Kuvend jehonë në mediat eProtesta e opozitës shqiptare në Kuvend jehonë në mediat eProtesta e opozitës shqiptare në Kuvend jehonë në mediat e

Protesta e opozitës shqiptare në Kuvend jehonë në mediat eProtesta e opozitës shqiptare në Kuvend jehonë në mediat e Protesta e opozitës shqiptare në Kuvend jehonë në mediat e Protesta e opozitës shqiptare në Kuvend jehonë në mediat e Protesta e opozitës shqiptare në Kuvend jehonë në mediat e Protesta e opozitës shqiptare në Kuvend jehonë në mediat e Protesta e opozitës shqiptare në Kuvend jehonë në mediat e 

Të fundit