“Më kanë thënë jepi helm burrit”, qytetarja e revoltuar kap Bashën nga dora: Ndihmat kanë shkuar nëpër vila

Një qytetare e revoltuar i është ankuar kreut të opozitës, Lulzim Basha  se nuk ka marrë asnjë ndihmë nga shteti si familje në nevojë, ndonëse nuk lë të prapambetura pagesat për dritat dhe ujin.

Ajo i ankohej se ndihmat e shpërndara kanë përfunduar nëpër vila, ndërsa Basha zhvilloi sot një takim me tregtarët e tregut Agro-Ushqimor në Rrogozhinë.

“Asgjë nuk më kanë dhënë Ushqimi ka shkuar nëpër vila, te kush ka vila. Ndihmat që kanë shpërndarë kanë shkuar në vila. Tallen me ne dhe me kanë thënë këtu që jepi helm burrit, helmoje, që fëmijët e mi të rrinë jetimë.

Ku shkojnë këto taksat tona? Unë i përgjigjem shtetit me dritë, me ujë, por asnjë lloj ndihme, asnjë lloj ushqimi. Burrin e kam me depresion, kam dy fëmijë për të rrit, ”  tha nëna e dy fëmijëve.

Në video pas minutës ‘2: