Meta kthen për rishikim në Kuvend ligjin e parë të miratuar nga qeveria ‘Rama 2’

Presidenti Ilir Meta ka kthyer për rishqyrtim në Kuvend ligjin e parë të miratuar në Kuvend nga qeveria “Rama 2”. Bëhet fjalë për ligjin “Për tarifat gjyqësore në Republikën e Shqipërisë”.

Ky ligj u miratua nga Parlamenti disa ditë më parë, ndërsa u kundërshtua nga deputetët e Partisë Demokratike dhe Lëvizjes Socialiste për Integrim.