Ndërron jetë polici i eskortës së kryeministrit Conte, ishte me koronavirus

Efektivi i policisë italiane – pjesë e eskortës së kryeministrit Giuseppe Conte – ka ndërruar jetë sot në Romë pasi ishte infektuar me COVID-19. Disa javë më parë, ai u shtrua në spital pas prekjes me koronavirus ku ishte dhe i intubuar.

Efektivi i policisë kishte dhe dy fëmijë dhe ka lënë pas ato bashkë me gruan.

Mediat italiane shkruajnë se ai nuk kishte pasur kontakte të drejtpërdrejta me kryeministrin Conte dhe as nuk kishte udhëtuar me makinën e tij.