Nëse e adhuroni kaq shumë “Rachel Green”, tashmë mund të keni linjën e saj të buzëkuqeve

Krishtlindjet këtë vit do vijnë më herët për fansat e “Friends”, adhuruesit e Rachel Green dhe adhuruesit e buzëkuqve të viteve ’90.

Makeup Revolution sapo lansoi një koleksion të kozmetikës të frymëzuar nga “Friends” në një “limited edition” (të limituara). Koleksioni aktualisht përfshin produkte të buzëve dhe syve, si buzëkuqet bazuar në personazhet e serialit ikonik “Friends” – përfshirë Rachel Green.

Buzëkuqi Rachel është një hije mauve që është shumë e pigmentuar dhe kanalizon buzën kuqe-kafe. Pjesa me e mire? Është vetëm 8 dollarë.

Nëse dëshironi të kapni një, ju rekomandojmë të bëni kaq shpejt – buzëkuqi Monica tashmë është shitur.