Policia maqedonase “mbyll” në autobus ekipin e Skëndërbeut, nuk i lejon as të blejnë uji

Skuadra shqiptare e Skëndërbeut është përballur me një situatë të pakëndshme në kufirin maqedonas tek sa apo kthehej nga Zagrepi në Shkup e më pas në kufirin shqiptar.

Policia maqedonase ka shoqëruar gjatë gjithë kohës skuadrën shqiptare, por ajo që ka njgallur një lloj reagimi është moment kur stafi dhe skuadra kanë vendosur të ndalojnë për ujë, apo për nevoja personale në një karburant, pa pyetur askënd, pasi kishin udhëtuar shumë orë pa lëvizur nga autobusi. Por makina e policisë i është kthyer menjëherë duke tentuar të bllokojë derën, për të mos dalë askush nga autobusi.

Për këtë situatë të papranueshme, as ambasada shqiptare në Shkup nuk ka asnjë informacion. Të kontaktuar nga Top Channel, ata thonë se nuk janë sinjalizuar për asnjë situatë të veçantë që solli në këtë përcjellje të pakuptimtë të skuadrës shqiptare nga territori maqedonas.