Flash News

POLITIKOFF

Horoskopi i dashurisë për vitin 2023

Horoskopi i dashurisë për vitin 2023

Në astrologji, “transformimi i marrëdhënieve” ishte një temë kryesore në vitin 2022 dhe kjo prirje do të vazhdojë me hyrjen në vitin 2023. Që nga janari 2022, Nyja Jugore Hënore e Fatit ka qenë në Akrep, duke na udhëhequr për t’i dhënë fund marrëdhënieve toksike ose të pashëndetshme. Për gjysmën e parë të 2023, ne do të vazhdojmë këtë punë të thellë, me një pastrim të fundit që do të kryhet në Eklipsin Hënor të Hënës së Plotë të 5 majit në Akrep.

Marsi, planeti i seksit dhe lëvizjes, e ka ndihmuar këtë transformim që kur filloi retrogradin e tij në vjeshtën e vitit 2022. Si një retrograd klasik për përfundimin e lidhjeve seksuale, Marsi retrograd ka transformuar mënyrën se si i qasemi energjisë tonë mashkullore dhe shkojmë pas asaj që ne dëshirë. Marsi shkon drejtpërdrejt më 12 janar, kështu që deri atëherë, ne do të jemi në gjendje të kuptojmë ndryshimet që ndodhën gjatë vjeshtës dhe fillimit të dimrit.

Një ndryshim i madh ndodh më 17 korrik, kur Nyja Jugore Hënore e Fatit hyn në Peshorja, në shenjën e partneritetit. Duke funksionuar si një fshesë kozmike, kjo pikë kozmike tepër e fuqishme do të dërgojë një mesazh të qartë: Marrëdhëniet që nuk bëjnë vend për autenticitetin tonë do të duhet të marrin fund. Në më shumë se një mënyrë, astrologjia e vitit 2023 favorizon lirinë dhe pavarësinë, e cila do të përkthehet në dëshirën për të qëndruar beqar. Në kohën kur Jupiteri i fuqishëm takohet me Shëruesin Chiron në Dash, nga 5 shkurti deri më 12 prill, do të jetë i qartë kuptimi se duhet të shëroni plagët nga marrëdhëniet e mëparshme përpara se të hidheni në të reja. Manifestimi i jetës së dashurisë që dëshirojmë, qofshin beqarë apo të lidhur, varet vërtet nga mënyra se si i japim përparësi shërimit tonë të brendshëm.

Afërdita, Planeti i Kënaqësisë, shkon në retrogradë këtë verë, nga 22 korriku deri më 3 shtator. Gjatë kësaj kohe, kozmosi do të bëjë disa rregullime duke vënë në provë lidhjet tona të dashurisë. Sidoqoftë, në vitin 2023, Afërdita jep disa periudha të ëmbla kohore që romanca të lulëzojë kur perëndesha e dashurisë kalon kohë në Peshqit (26 janar – 18 shkurt), Demi (21 mars – 9 prill) dhe Peshorja (7 nëntor – 28 nëntor).

Të fundit